חיתוכיות עוגת גבינה פירוריםכנהוג בז'אנר, הבצק של תחתית החיתוכיות האלה הוא גם הבצק של הפירורים למעלה, וכנהוג אצל עדיקוש - מדובר בקינוח שאתם רוצים על השולחן בשבועות (או לפני, או אחרי)![]()
צילום: עדי קלינגהופר, הבלוג של עדיקוש
|
המצרכים :לתחתית והפירורים:
לבלילת הגבינה:
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-175 מעלות, מצב סטטי. משמנים תבנית אפייה מרובעת 20*20. 2 מתחילים עם הבצק: מערבבים במיקסר עם וו גיטרה חמאה וסוכר חום עד לאיחוד. מוסיפים קמח ושקדים (אם רוצים) ומערבבים עד לקבלת פירורים אחידים ודביקים. 3 מעבירים שני שליש מפירורי הבצק לתחתית התבנית ומהדקים היטב בשכבה אחידה וישרה. אפשר להיעזר בכף. אופים 15-20 דקות, עד הזהבה קלה. מצננים כ-20 דקות. 4 המלית: מקציפים במיקסר גבינת שמנת כמה דקות על מהירות גבוהה, עד שמתקבלת קציפה של גבינה סמיכה. מוסיפים את הסוכר וממשיכים להקציף על מהירות גבוהה. 5 מוסיפים את הגבינה הלבנה, הפודינג, הביצים ותמצית הווניל, וממשיכים להקציף עד לקבלת בלילה אחידה ללא גושים. מוודאים שלא נשארו גושים בתחתית הקערה. 6 מוזגים את הבלילה על התחתית האפויה, ומפזרים את פירורי הבצק ששמרנו בצד. 7 מנמיכים את חום התנור ל-170 מעלות ומכניסים את העוגה לאפייה של 40-50 דקות, או עד שהחלק העליון מזהיב. 8 מצננים ומעבירים למקרר ל-5 שעות לפחות. חג שמח.
| המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
![]() |