1 מבשלים את הפסטה בהרבה מי מלח לדרגת אל-דנטה ומסננים.
2 מחממים שמן בווק. מוסיפים שום, פירורי לחם ואת הפסטה ומקפיצים 4-3 דקות. מוסיפים צנוברים ופטרוזיליה ומקפיצים עוד דקה. מוסיפים מלח, פלפל שחור ובולגרית מפוררת. מקפיצים עוד דקה ומגישים מייד.
גיוונים:• מוסיפים קוביות חצילים מטוגנות.• מחליפים את הפטרוזיליה בבזיליקום.• מוסיפים קוביות זוקיני מטוגנות וכף שמיר קצוץ.• מוסיפים עגבניות מיובשות.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!
>> לכל המתכונים לשבועות