1 שמים בקערת מיקסר את שתי הביצים ומקציפים עד לקבלת תערובת תפוחה ואוורירית. 2. מוסיפים תוך כדי הקצפה את החלב, קליפת הלימון ותמצית הוניל. 3. מוסיפים בהדרגה את הקמח. התערובת המתקבלת צריכה להיות במרקם של שמנת. אם דלילה מדי, הוסיפו עוד קמח. 4. מערבבים בקערה את כל חומרי המלית, עד לקבלת תערובת אחידה ומקררים. 5. משמנים מחבת .בעזרת מצקת שופכים שכבה בעובי של קצת פחות מחצי ס"מ. כשהשוליים משחימים הופכים אותה וכשהעלה מוכן מעבירים לצלחת. חוזרים על הפעולה עד להכנת כל העלים. 6. פורשים עלה על משטח העבודה, מניחים עליו כך נדיבה של מילוי ומגלגלים לגליל. שמים בתבנית משומנת קלות. חוזרים על הפעולה עד לסיום המלית או העלים. 7. אפשר להגיש את המנה כמו שהיא ואפשר גם להעביר לתנור שחומם ל-180 מעלות במצב גריל לכמה דקות, עד שהעלים מקבלים גוון זהוב ומרקם מעט קריספי.