עוגת גבינהבסיס פירורים מתוק ומילוי של גבינות שמנת בעוגת גבינה אפויה, פשוטה ומהירה
סבינה ולדמן
| "רדיו 99.5 FM
| פורסם 12/05/10 12:44
צילום: יחסי ציבור
|
המצרכים (20 מנות):
אופן ההכנה:1 טוחנים את הפתי בר עם החמאה לתערובת דקה. 2 מרפדים את התבנית ומקררים כחצי שעה. 3 אופים בתנור מחומם מראש על 180 מעלות כ10 דקות. 4 מוציאים ומצננים. 5 מערבבים את כל חומרי המלית וממלאים את הקלתית האפויה. 6 אופים במשך 20 דקות על 170 מעלות. מורידים את החום ל140 וממשיכים עוד 40 דקות. 7 מקררים למשך לילה. הכנתם? ספרו לנו איך יצא!>> לכל המתכונים לשבועות |