1 חולטים את הכרובית: מרתיחים שפע מי מלח בסיר גדול. מוסיפים פרחי כרובית וחולטים כ-5 דקות עד שהכרובית רכה אך עדיין מוצקה. שומרים כוס ממי בישול הכרובית ומסננים.
2 מכינים את הציפוי: מערבבים את חומרי הציפוי בקערית.
3 מחממים תנור (גריל עליון) ל-200 מעלות.
4 מכינים את הבשמל: ממיסים חמאה בסיר על להבה בינונית. מוסיפים קמח ומערבבים היטב. מוסיפים חלב ושמנת לבישול בהדרגה תוך כדי בחישה במטרפה ידנית ומבשלים 5-4 דקות עד לקבלת רביכה חלקה וסמיכה.
5 מוסיפים גבינות וחרדל, מתבלים במלח ופלפל ומערבבים.
6 מוסיפים שליש כוס ממי בישול הכרובית ומערבבים. אם התערובת סמיכה מדי, מוסיפים עוד מעט ממי הבישול.
7 מרכיבים את המנה ואופים: מוסיפים את הכרובית החלוטה לסיר ומערבבים היטב.
8 יוצקים לתבנית ומשטחים. מפזרים מעל את הציפוי באופן שווה. אופים 10-8 דקות עד להזהבה.