גליליות ופל ממולאות בקרם גבינהלא חייבים עוגת גבינה בשבועות, אבל אם מוותרים על הקלאסיקה של החג - צריך להכין תחליף שווה שיצדיק את המהפכה: גליליות ופל במילוי קרם מצוין של גבינה, פטיסייר ושוקלד לבן יעשו את העבודה. באחריות
אורלי פלאי-ברונשטיין
| mako אוכל
| פורסם 19/05/15 14:51
צילום: אפיק גבאי, mako אוכל
|
המצרכים (18 מנות):
לקרם גבינה פטיסייר ושוקולד לבן:
אופן ההכנה:1 מכינים קרם גבינה פטיסייר ושוקולד לבן: ממיסים שוקולד לבן עם כוס חלב אחת במיקרו או מעל בן מארי, מערבבים עד לקבלת נוזל חלק ומצננים מעט. 2 מקציפים מיכל שמנת מתוקה עם כוס החלב הנוספת ואבקה להכנת קרם פטיסייר במיקסר עם וו הקצפה כ-3 דקות או עד לקבלת קרם וניל אוורירי. מוסיפים את תערובת השוקולד הלבן המומס ואת הגבינה ומערבלים בתנועות קיפול לפיזור אחיד בקרם, בלי לפגוע בנפח שלו. 3 מעבירים את הקרם לשק זילוף ושומרים במקרר עד לשלב ההגשה. 4 סמוך להגשה: ממלאים את הגלילים בקרם הגבינה ומגישים עם רוטב שוקולד. >> פשטידת ירקות ים תיכונית סופר קלילה>> ועוד המון מתכונים שווים לשבועות |