פסטה עם עגבניות ומוצרלה בסיר אחדעם כמה שאנחנו אוהבים מתכוני פטנט, בחגים אנחנו כרוכים אחריהם אפילו יותר. מארחים לשבועות? את הפסטה הזו מכינים ב-20 דקות בסיר אחד, ואתם יודעים מה? אפילו את דקתיים העבודה על המתכון הזה אפשר לעשות מראש
שי-לי ליפא
| מחלבות גד
| פורסם 22/05/19 14:42
צילום: דניאל לילה , מחלבות גד
|
המצרכים (4 מנות):
להגשה:
אופן ההכנה:1 שמים בסיר רחב שטוח את כל החומרים ומביאים לרתיחה. 2 מנמיכים את הלהבה, מכסים ומבשלים כ-5 דקות ללא בחישה. 3 מערבבים בעדינות את תכולת הסיר ומבשלים עוד 7-6 דקות תוך כדי בחישה מדי פעם, עד שהפסטה במרקם אל דנטה והרוטב מצומצם. 4 מערבבים, טועמים ומתקנים תיבול. מגלפים גבינת גרנה פדנו בעזרת קולפן, מפזרים מעל ומגישים מיד. >> לחוברת המתכונים המלאה של גד הכנה מראש: אפשר לשים את הרכיבים בסיר כשעתיים לפני תחילת הארוחה, אבל את השמן והמים יש לצקת ממש לפני תחילת הבישול. |