1 מכינים את רוטב התותים: במעבד מזון עם להב פלדה מרסקים היטב את כל מרכיבי הרוטב. שומרים בכלי אטום במקרר עד 3 ימים ומחממים תנור ל-200 מעלות ומשמנים תבנית.
2 מכינים את הבסיס: טוחנים ביסקוויטים במעבד מזון לפירורים. מוסיפים חמאה מומסת ומערבלים לתערובת אחידה, שמזכירה חול רטוב. משטחים את התערובת בתחתית התבנית ומהדקים. שומרים במקפיא.
3 בינתיים מכינים את המלית: טורפים ביצים בקערה, מוסיפים גבינות, סוכר, קורנפלור ותמצית וניל ומערבבים לתערובת חלקה ללא גושים, מומלץ להשתמש במטריפה ידנית. יוצקים על הבסיס.
4 אופים, מקררים ומגישים: אופים 10 דקות, מנמיכים את חום התנור ל-150 מעלות ואופים עוד 55-45 דקות, עד שהעוגה יציבה בשוליים ורוטטת מעט במרכזה, מצננים היטב, מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקרר ל-6 שעות לפחות, שומרים מכוסה במקרר עד 4 ימים ומגישים את העוגה עם רוטב התותים.
>> כל המתכונים לשבועות