1 מכינים את הבסיס: מערבבים בקערה פירורי ביסקוויטים וחמאה מומסת לתערובת אחידה. משטחים בכוסות ומהדקים. מעבירים למקפיא ל-15 דקות להתייצבות.
2 מכינים את המלית: ממיסים שוקולד במיקרוגל או בקערה מעל סיר עם מים חמים (ביין מארי).
3 מוסיפים גבינת שמנת ומערבבים היטב.
4 מקציפים שמנת מתוקה ואבקת סוכר לקצפת יציבה ומקפלים לתערובת הגבינה.
5 מוציאים את הכוסות מהמקפיא ויוצקים מעל את המלית. מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקרר ל-6 שעות לפחות.
6 מכינים את הרוטב ומגישים: מרסקים במעבד מזון את חומרי הרוטב עד לקבלת מרקם אחיד.
7 יוצקים כף גדושה רוטב פירות יער על כל מלית ומגישים מיד.