טארט גבינה בנוסח ניו יורקעוגת גבינה ניו יורק המוכרת והאהובה - רק הפעם על בסיס של בצק פריך. רוצים עוד סיבה להכין אותה? תציצו בציפוי הווניל הזה
| באדיבות מחלבות גד
| פורסם 18/05/14 10:27
![]()
צילום: באדיבות מחלבות גד
|
המצרכים (8 מנות):לבצק (תבנית טארט בקוטר 24):
למלית:
לציפוי:
אופן ההכנה:1 הבצק: שמים את כל מרכיבי הבצק במעבד מזון ומעבדים לפירורים גדולים. מוציאים, מאחדים לגוש בצק, עוטפים בניילון נצמד ומצננים במקרר לפחות שעתיים. 2 מרדדים את הבצק על משטח עבודה מקומח לעלה בעובי 3 מ"מ ובקוטר הגדול מעט מקוטר התבנית. מעבירים לתבנית משומנת ומהדקים היטב לבסיס ולדפנות. 3 משמנים את התבנית או תבניות ומניחים בצד. על משטח עבודה מקומח מרדדים את הבצק לעיגול גדול בעובי 0.3 מ"מ התואם את גודל התבנית (כולל שוליים). מעבירים לתבנית ומהדקים היטב לבסיס. 4 המלית: מקציפים במהירות נמוכה את גבינת השמנת והשמנת החמוצה. מוסיפים את הסוכר, הביצים והפודינג ומערבלים רק עד שנוצר קרם אחיד ולא יותר. יוצקים את המלית לבצק כך שתמלא כמעט את כולו. 5 מחממים את התנור ל־160 מעלות ומניחים בתחתית התנור תבנית קטנה ובה 2 כוסות מים. אופים את הטארט במשך 35-30 דקות, מורידים את חום התנור ל־150 מעלות ואופים עוד כ־25 דקות. מצננים כ־20 דקות בטמפרטורת החדר ומאחסנים במקרר כחצי שעה. 6 הציפוי: מקציפים את גבינת המסקרפונה גד עם השמנת המתוקה והפודינג כדקה וחצי, או עד שמתקבלת קצפת יציבה למדי. מורחים על העוגה ומצננים עוד כרבע שעה. אם רוצים מסדרים פירות, ומגישים.
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
![]() |