1 הבצק: שמים את כל מרכיבי הבצק במעבד מזון ומעבדים לפירורים גדולים. מוציאים, מאחדים לגוש בצק, עוטפים בניילון נצמד ומצננים במקרר לפחות שעתיים.
2 מרדדים את הבצק על משטח עבודה מקומח לעלה בעובי 3 מ"מ ובקוטר הגדול מעט מקוטר התבנית. מעבירים לתבנית משומנת ומהדקים היטב לבסיס ולדפנות.
3 משמנים את התבנית או תבניות ומניחים בצד. על משטח עבודה מקומח מרדדים את הבצק לעיגול גדול בעובי 0.3 מ"מ התואם את גודל התבנית (כולל שוליים). מעבירים לתבנית ומהדקים היטב לבסיס.
4 המלית: מקציפים במהירות נמוכה את גבינת השמנת והשמנת החמוצה. מוסיפים את הסוכר, הביצים והפודינג ומערבלים רק עד שנוצר קרם אחיד ולא יותר. יוצקים את המלית לבצק כך שתמלא כמעט את כולו.
5 מחממים את התנור ל־160 מעלות ומניחים בתחתית התנור תבנית קטנה ובה 2 כוסות מים. אופים את הטארט במשך 35-30 דקות, מורידים את חום התנור ל־150 מעלות ואופים עוד כ־25 דקות. מצננים כ־20 דקות בטמפרטורת החדר ומאחסנים במקרר כחצי שעה.
6 הציפוי: מקציפים את גבינת המסקרפונה גד עם השמנת המתוקה והפודינג כדקה וחצי, או עד שמתקבלת קצפת יציבה למדי. מורחים על העוגה ומצננים עוד כרבע שעה. אם רוצים מסדרים פירות, ומגישים.
>> כל המתכונים לשבועות