1 מחממים תנור ל-160 מעלות.
2 מכינים את השכבה הראשונה: מערבבים היטב את החמאה המומסת, הנוטלה, הביצים והסוכר. מוסיפים את הקמח והקקאו ומערבבים עד לקבלת עיסה אחידה. שופכים לתבנית ומניחים בצד.
3 מכינים את שכבת הגבינה: מערבבים את הגבינה, הסוכר, הביצים והנוטלה עד אחידות. שופכים על השכבה שבתבנית ומכניסים לתנור ל-40 -45 דקות.
4 מצננים לחלוטין.
5 מכינים את ציפוי השוקולד: ממיסים את כל החומרים במיקרו ומערבבים. מצפים את העוגה, חותכים לריבועים ומגישים.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!
>> לכל המתכונים לשבועות