לביבות גבינה של פעםלביבות גבינה. כן, ילדים מתים עליהן ומבקשים מהן עוד ועוד, אבל זאת ממש לא רק מנה לילדים. מערבבים 5 חומרים בדקה וחצי, מעבירים לקירור ואז מטגנים עם מינימום שמן/חמאה
רותם ליברזון
| אוכל טוב, mako
| פורסם 21/11/22 08:00
צילום: רותם ליברזון, אוכל טוב, mako
|
המצרכים :ל-10-12 פנקייקים קטנים:
להגשה:
אופן ההכנה:1 מערבבים את כל החומרים עד לקבלת בלילה אחידה. 2 מעבירים למקרר לחצי שעה. 3 מחממים מחבת על אש נמוכה ומשמנים במעט מאוד שמן/חמאה. 4 יוצקים כף גדושה מהבלילה, וכשמופיעות בועיות קטנים הופכים לצד השני ל-2-3 דקות נוספות או עד הזהבה. חוזרים על הפעולה עד לסיום הבלילה. 5 מגישים חם עם אבקת סוכר. >> לעמוד האינסטגרם של רותם ליברזון בתיאבון! |