1 הבצק: ממיסים את החמאה והשוקולד בבן מארי. במיקסר או בעזרת מטרפה, מקציפים במהירות גבוה את הסוכר והביצים כ-5 דקות. מוסיפים את הנס קפה והליקר לתוך תערובת החמאה, מנמיכים את מהירות המיקסר ומוסיפים בהדרגה את תערובת השוקולד, ולבסוף מוסיפים את הקמח. אופים בתנור בחום 180 מעלות, 20-25 דקות.
2 גנאש השוקולד: מרתיחים את השמנת המתוקה, שוברים את השוקולד לקוביות ומניחים בקערה. לתוך הקערה שופכים את השמנת המתוקה החמה ומערבבים עד שמתקבלת תערובת אחידה ללא גושים.
3 המלית: טורפים היטב את כל החומרים, בעזרת מטרפה או במיקסר, עד לקבלת תערובת אחידה. שופכים את התערובת הגבינה על גבי הבראוניז ומכניסים לתנור לחום 150 מעלות, לכ-20 דקות, לאחר מכן מורידים את חום התנור ל-130 מעלות ל-20 דקות נוספות. 4. מצננים את העוגה היטב ושופכים מעל את הגאנש.