1 להכנת הבסיס: לשים במיקסר בוו גיטרה את החמאה, הקמח והמלח עד לקבלת מרקם פירורי. מוסיפים את הביצים ולשים עד לקבלת מרקם אחיד. מניילנים ומעבירים למקרר לשעה לפחות ואפשר גם לכל הלילה (או להכין מראש ולהקפיא).
2 להכנת ריבת הבצל: מבשלים את כל החומרים יחד על אש גבוהה, ללא מכסה, עד להתאדות 90% מהנוזלים. מערבבים מדי פעם, למניעת הידבקות. מסירים מהאש ומצננים.
3 להכנת המלית: מערבבים את כל חומרי המלית עד לקבלת תערובת אחידה. אפשר מומלץ להיעזר במועך תפוחי אדמה לריכוך הגבינות
4 מרדדים את הבצק לעובי של חצי ס"מ ומכסים איתו את תחתית התבנית והדפנות. מחוררים מעט את הבצק בעזרת מזלג, מניחים נייר כסף ומלאים בעדשים יבשים כדי למנוע מהבצק "להתרומם". אופים בתנור שחומם ל-170 מעלות למשך 20 דקות ומצננים מעט.
5 מורחים שכבת ריבת בצל בעובי חצי ס"מ על התחתית האפויה. יוצקים מעל את מלית הגבינות ואופים ב-170 מעלות למשך 40-50 דקות או עד ששולי הקיש מזהיבים.