קרקרים ב-3 מרכיביםלא באמת חשבתם ללוות את ערב הפשטידות והגבינות שתכננתם לשבועות בקרקרים קנויים מהסופר, נכון? בטח לא כשיש לכם כאן מתכון סופר סופר קליל, שיוצא מיליון דולר
רון יוחננוב
| mako אוכל
| פורסם 11/05/21 07:25
צילום: רון יוחננוב, mako אוכל
|
המצרכים :
תוספות אפשריות (לא חובה):
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-200 מעלות. עוד מתכונים לשבועות >> רוצים לקבל את כל המתכונים שלנו ישירות למייל? 2 מערבבים את הקמח, השמנת החמוצה ושלושת רבעי מכמות הפרמזן. 3 משטחים את התערובת בין שני דפי נייר אפייה ליריעה דקה. מסירים את נייר האפייה העליון ומפזרים מלמעלה את יתרת הפרמזן (ואת שאר התוספות, אם רוצים). 4 חותכים לריבועים ואופים 15-20 דקות, עד הזהבה. מצננים ושומרים בקופסה אטומה. רון יוחננוב הוא מרצה ומנחה סדנאות בתחום הבישול והאפייה ובעל הבלוג "מבשלים ואופים עם רון יוחננוב". לעמוד האינסטגרם של רון יוחננוב, אם אתם עוד לא שם. |