קנלוני ממולאים קרם כרשה וגבינותלפעמים, בשביל לשדרג מתכון טוב לאושר אמיתי, צריך למצוא את המרכיב שיעשה לו פרפרים: מסתבר שכרשה וקנלוני ממש נועדו זה לזו - מדובר במתכון מפתיע, טעים ועשיר שמצריך פחות מחצי שעה של עבודה. מי היה מאמין
אורלי פלאי-ברונשטיין
| mako אוכל
| פורסם 25/05/15 09:36
צילום: אפיק גבאי, mako אוכל
|
גלילי הפסטה הללו הם חומר גלם נפלא לאירוח, השתמשו בהם כשאתם רוצים להגיש מנת פסטה קצת אחרת. הם לא זקוקים לבישול מוקדם אלא רק למלית טעימה, לרוטב ולכיסוי מלא, שיחד ייתנו להם הזדמנות להתבשל ולהתרכך במהלך האפייה. בשלב השני מפזרים גבינה ונותנים לה לבעבע מעט. המצרכים (8 מנות):
למלית:
אופן ההכנה:1 מתחילים עם המלית: מאדים כרשה במחבת עם שמן זית, שום ואורגנו כ-8 דקות מעל להבה בינונית-נמוכה. אם היא מתחילה להזהיב מוסיפים מעט מים כדי לעזור לה להתרכך בלי להיחרך. מצננים. 2 שומרים כף מהכרשה המאודה ואת השאר מערבבים עם גבינה לבנה, פרמזן, מלח ופלפל. טועמים ומוודאים שהתיבול מורגש היטב. מוסיפים ביצה ומערבבים היטב. מעבירים לשקית זילוף. 3 מרסקים את כל תכולת קופסת העגבניות המשומרות במעבד מזון (אם הן לא מרוסקות) עם 2 כפות שמן זית, רבע כוס מים, מלח ופלפל לקבלת רוטב נוזלי וחלק, ללא גרעינים או חתיכות, ממש כמו הפסאטה (passata) של האיטלקים. 4 מפזרים 2 כפות בתבנית פיירקס או קרמיקה. 5 ממלאים את הקנלוני במלית ומניחים בתבנית עם הרוטב. יוצקים עוד רוטב מעל, מכסים ברדיד אלומיניום ואופים 20 דקות. מורידים את הכיסוי, מפזרים פרמזן ואת הכרשה ששמרנו ומחזירים לתנור ל-10 דקות להזהבה. >> והנה גם מוסר צלוי מדהים והכי קל להכנה>> ולמי שנמאס מהבישולים: נסו את דאטו מאטו |