100% אהבו, מה דעתך? לא אוהב אוהב
תודה שהצבעת!
2 כוסות קמח
3 זוקיני (קישוא כהה) פרוס לעיגולים
1 אופן הכנת הבצק: לשים את כל חומרי הבצק לתערובת חלקה, עוטפים בניילון נצמד ומניחים במקרר לשעתיים.
2 מחממים את תנור ל-180 מעלות. משטחים את הבצק על תחתית ודופנות תבנית בקוטר 24 ס"מ ומחוררים את הבצק עם מזלג. אופים רבע שעה.
3 מערבבים את הזוקיני, הבצל האדום, גבינת הריקוטה, הביצים, משולש הפקורינו, הגבינת הבולגרית, השמנת המתוקה, פירורי להחם והמלח והפלפל, וממלאים את קלתית הבצק.
3 אופים 20-25 דקות עד להזהבה.
פתח הכל סגור הכל