לחם קוטג'לחם קוטג' הוא מעין לאפה שעשויה מקוטג', ביצים ותבלינים - ללא גלוטן, ללא פחמימות, ללא רגשות אשמה. ברשתות החברתיות עפים על זה, אנחנו היינו קצת סקפטיים, אבל עכשיו חייבים להודות שוואללה, יש כאן חתיכת יציאה
רותם ליברזון
| mako אוכל
| פורסם 28/05/24 07:05
צילום: רותם ליברזון, mako אוכל
|
פעם בכמה זמן יוצא שטרנד של טיקטוק או אינסטגרם מתגלה כהברקה אמיתית. זה מה שקרה עם לחם הקוטג', שהוא בעצם סוג של לאפת קוטג', שעשוי רק מגבינת קוטג', ביצים ותבלינים שנטחנו ואז נאפו בתנור. התוצאה נחמדה מאוד בטעמה, ובעיקר יכולה לשמש תחליף מצוין ללאפה אמיתית, שמחזיקה תכולה של כריך מכובד מאוד מבלי להיקרע. מומלץ! המצרכים :
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-180 מעלות. טוחנים את כל המרכיבים למחית חלקה. 2 מעבירים לתבנית מרופדת נייר אפייה (שכבה בעובי של כחצי ס"מ). 3 אופים כ-35 דקות. 4 מצננים וחותכים איך שרוצים, או מגלגלים כלאפה עם מה שרוצים בפנים. לחם קוטג'. ההכנה | צילום: רותם ליברזון, mako אוכל לחם קוטג'. או יותר נכון, לאפת קוטג' | צילום: רותם ליברזון, mako אוכללעמוד האינסטגרם של רותם ליברזון בתיאבון! |