עוגת גבינה בחושהאיך אומרים ששבועות מתקרב מבלי להגיד באופן רשמי ששבועות מתקרב? מכינים עוגת גבינה. הפעם זאת עוגת גבינה בחושה שלא מצריכה הפרדות ביצים, הקצפות או מיקסר. רק לערבב, לשגר לתנור ולחכות שתתקרר
עדי קלינגהופר
| mako אוכל
| פורסם 02/05/24 10:30
צילום: עדי קלינגהופר, mako אוכל
|
המצרכים :תבנית קוטר 26 ס"מ או 2 תבניות אינגליש קייק:
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-180 מעלות. 2 מערבבים בקערה ביצים, סוכר, גבינה, שמנת חמוצה, שמן ותמצית וניל וטורפים לתערובת אחידה. 3 מוסיפים קמח, אבקת אפייה ואינסטנט פודינג וניל וטורפים שוב עד לקבלת בלילה חלקה ללא גושים. 4 מעבירים את הבלילה לתבנית עגולה בקוטר 26 ס"מ משומנת (או ל-2 תבניות אינגליש קייק), משטחים את החלק העליון ומכניסים לאפייה כ-40 עד 50 דקות, או עד שהחלק העליון זהוב והעוגה יציבה ומעט רוטטת. פרוסת עוגת גבינה בחושה | צילום: עדי קלינגהופר, mako אוכל5 מוציאים מהתנור ומעבירים לצינון במקרר במשך הלילה או לפחות 4 שעות. מפדרים באבקת סוכר ומגישים. * ניתן לשלב בבלילה ממרח שוקולד, פטל/אוכמניות או כל תוספת שאוהבים. * העוגה נשמרת בקופסא אטומה במקרר במשך 3 ימים. לבלוג של עדי - עדיקוש עוגת גבינה בחושה | צילום: עדי קלינגהופר, mako אוכל |