1 מכינים את הרוטב: מניחים את העגבניות במסננת ובעזרת כף עץ מרסקים אותן לרוטב. מתבלים במלח ומניחים בצד כדי שהעגבניות יגירו את מרבית הנוזלים.
2 מכינים את הבצק: בקערה גדולה לשים את הקמח, היוגורט והמלח רק עד שנוצר בצק אחיד.
3 מקמחים משטח עבודה, מניחים עליו את הבצק ולשים במשך כ-8 דקות עד לקבלת בצק רך וגמיש.
4 מחממים תנור ל-220 מעלות לפחות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
5 מרדדים את הבצק ליריעה בעובי ½ ס"מ ומניחים בתבנית. מורחים מעל את הרוטב. מפזרים מעל את פרוסות המוצרלה ועלי הבזיליקום, מזלפים שמן זית ומתבלים במלח ובפלפל שחור.
6 מניחים את התבנית במדף התחתון בתנור. אופים במשך כ-8 דקות עד שמזהיב.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!
>> לכל המתכונים לשבועות