1 מחממים תנור ל-180 מעלות.
מתכונים לעוגות גבינה
מתכונים לשבועות
2 מכינים את הבצק: מכניסים למעבד מזון קמח, אבקת אפייה, סוכר, סוכר וניל ואת קוביות החמאה ומעבדים בפולסים קצרים רק עד לקבלת תערובת פירורים. מוסיפים את החלמונים וממשיכים לעבד עד לקבלת פירורי בצק. מחלקים את הפירורים לשניים.
3 משמנים את תבנית העוגה ומשטחים חצי מפירורי הבצק היטב בעזרת הידיים. את החצי השני משטחים בתבנית נפרדת.
4 מכניסים את שתי התבניות לתנור ל-20 דקות. מצננים.
זה בשביל האורחים, אנחנו על השאר | צילום:
נופר צור, mako אוכל
עוד אחת כי תראו איזה יופי | צילום:
נופר צור, mako אוכל
5 מכינים את המלית: מקציפים במיקסר את כל מרכיבי המלית פרט לגבינה הלבנה, עד לקבלת קצף יציב.
6 מנמיכים את מהירות המיקסר ומוסיפים את הגבינה. מקציפים עוד כמה שניות, לערבוב בלבד.
7 מעבירים את המלית לתבנית ומיישרים מעט.
תראו את היציבות | צילום:
נופר צור, mako אוכל
8 מפוררים את יתרת הבצק בעזרת הידיים ומפזרים על הקרם לקבלת שכבת פירורים אחידה.
9 מצננים מינימום 6 שעות ועדיף לילה שלם.