עוגת גבינה ממסעדת אגאדירציפוי שוקולד לבן ופירות יער
| מסעדת אגאדיר
| פורסם 02/11/09 16:30
צילום: רן בירן, מסעדת אגאדיר
|
המצרכים (10 מנות):לבסיס
למלית הגבינה
לציפוי
אופן ההכנה:הכנת הבצק 1 מערבבים את כל חומרי הבסיס במיקסר עם וו גיטרה עד לקבלת בצק. 2. מהדקים על תחתית תבנית שמרופדת בנייר אפיה ומקררים למשך חצי שעה. הכנת המלית 1 מחממים תנור ל-140 מעלות 2. מערבבים במיקסר את הגבינה והסוכר מוסיפים את הביצים אחת אחת. 3. מחממים שמנת ושופכים על השוקולד, מערבבים לתערובת חלקה. 4. מוסיפים את השוקולד לגבינה. 5. מניחים בתחתית התנור תבנית עם מים רותחים. 6. שופכים את מלית הגבינה לתבנית עם הבסיס ואופים למשך 50 דקות, עד שפני העוגה מזהיבים קלות. 7. מקררים לפחות 4 שעות במקרר. הכנת הציפוי 1 מחממים שמנת ושופכים על השוקולד 2. מערבבים ומצפים בצורה אחידה. אפשר להגיש עם פירות יער טריים הכנתם? ספרו לנו איך יצא!>> לכל המתכונים לשבועות |