1 מבשלים פסטה פפרדלה במשך 9 דקות במים רותחים עם מלח. לאחר מכן מוציאים למי קרח לעצירת הבישול.
2 במקביל מכינים דוקסל פטריות: מטגנים בצל עד להזהבה. מוסיפים את הפטריות הקצוצות ומטגנים גם אותן.
3 מוסיפים יין לבן ומביאים לרתיחה. מוסיפים את החמאה, מערבבים, ומוסיפים מלח ופלפל.
4 במחבת גדולה (שניתן להכניס לתנור) מוסיפים לדוקסל שמנת מתוקה ומצמצמים עד שהשמנת הופכת לרוטב סמיך.
5 מוסיפים את הפסטה למחבת ומערבבים עד שהשמנת עוטפת את הפסטה.
6 מכניסים את המחבת לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות, ואופים במשך 4 דקות.
7 מוציאים את המחבת בזהירות מהתנור, מניחים מעל את חלמוני הביצה, ומחזירים לתנור לעוד דקה.
8 מוציאים מהתנור, מניחים מעל את השמנת החמוצה ואת טבעות הבצל הירוק.
* מומלץ להכין כל מנה בנפרד במחבת אלומיניום, ולהגיש לכל סועד באופן אישי.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!
>> לכל המתכונים לשבועות