פטריות פורטובלו ממולאות בגבינותמנת פתיחה מושלמת לשבועות, ובכלל לחיים: פטריות פורטובלו בשרניות ממולאות במיקס גבינות (פטה, בולגרית, פרמזן, שמנת) ותיבול מדויק של תימין, פטרוזיליה ושום. ההנאה מובטחת
רותם ליברזון
| mako אוכל
| פורסם 03/05/21 08:00
צילום: אמיר מנחם
|
המצרכים :
למלית:
אופן ההכנה:1 מערבבים בקערה את כל מרכיבי המילוי מלבד הפרמזן, עד שמקבלים תערובת אחידה. 2 תולשים את הרגליים של הפטריות ומתבלים את הפטריות השלמות במעט מלח מבפנים. 3 יוצרים קציצות מתערובת הגבינות ומכניסים לפטריות. מפזרים מעל כל פטרייה מעט מגבינת הפרמזן המגוררת ומניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה. >> לעמוד האינסטגרם של רותם ליברזון 4 אופים בחום של 200 מעלות כ-10 דקות, עד שהגבינה נמסה והפטריות מזהיבות מלמעלה. |