1 מחממים את התנור ל-220 מעלות. מניחים את הזוקיני בתבנית מצופה נייר אפייה, מברישים בשמן זית ובוזקים במלח. אופים כ-20 דקות עד שהקישואים מזהיבים. מורידים את טמפרטורת התנור ל-180 מעלות. בקערה בינונית מערבבים שמנת, יוגורט וביצים. מוסיפים כפית מלח ומעט פלפל ומערבבים.
2 על משטח מקומח מרדדים את הבצק לעיגול בקוטר התבנית בתוספת הדפנות בעובי ½ ס"מ. מעבירים לתבנית פאי משומנת ומהדקים. מסדרים את פרוסות הזוקיני ומטבעת הגבינה בתבנית ויוצקים את תערובת השמנת כך שתכסה כמעט לגמרי את הירקות. מעבירים לתנור ואופים כ-35-40 דקות או עד שהמאפה מזהיב לגמרי ומלית השמנת מתייצבת.
* החומרים הם לתבנית פאי בקוטר 26-24 ס”מ או מלבנית 15X40 ס”מ.