מאפה אספרגוס ופרמזן
מהמאכלים האלה, שכמעט לא נעים להגיש לשולחן מרוב שהם פשוטים להכנה. כל מה שצריך לעשות זה להבריש בצק עלים (קנוי, ברור שקנוי) בשמן זית, לסדר עליו יפה יפה אספרגוס חלוט ולשלוח לתנור. אחר כך מוסיפים פרמזן ומחזירים להקרמה - וזה הכל. מיכל מגישה את זה עם ביצה עלומה - אתם לא חייבים.
>> למתכון: מאפה אספרגוס ופרמזן
מקרונים פטריות וגבינות בליווי חציל
אצל אליהב, כמו אצל אליהב, כל מנה היא יצירת אמנות - וככה גם המנה הזאת. הפעם הוא יצר בשבילנו מעין עוגיות מקרון - אבל כאלה שעשויות מפטריות (בחוץ) ותערובת גבינות (בפנים). אל תגידו לו, אבל בעצם מדובר בסוג של פטריות ממולאות. לצדן בצלחת אתם רואים חצילים מטוגנים, ברוטב מדליק לגמרי של טריאקי, סילאן, חמאת בוטנים וטחינה, וסלט של המון עלים ואגוזים.
>> למתכון: מקרונים פטריות וגבינות בליווי חציל
מאפים ממולאים גבינה ושקדים (ספוליאטלה)
פאולין מחזירה אותנו לעולם המאפים, ומכינה כיסונים חמודים עם מילוי מתוק של גבינת שמנת ותפוזים מסוכרים, שמתחתיו ממרח שקדים מהמם תוצרת בית. צריך קצת סבלנות בשביל המנה הזו, אבל סמכו על פאולין שזה משתלם.
>> למתכון: מאפים ממולאים גבינה ושקדים (ספוליאטלה)