כבד קצוץתגידו מה שתגידו, מבחינתנו יש מלך אחד על שולחן החג והמלך הזה הוא הכבד הקצוץ. קבלו מתכון פשוט פשוט, כמו מי שרק מי שיודע שמקומו על השולחן מובטח יכול להרשות לעצמו, לכבד קצוץ מושלם בחמישה מרכיבים כולל המלח
צילום: דודו אזולאי, יחסי ציבור
|
המצרכים (6 מנות):
אופן ההכנה:1 מטגנים את הכבדים למידת מדיום-וול, מורידים מהאש ומניחים במסננת במקרר למשך שעה. 2 מבשלים את הביצים עד שהן קשות. 3 קוצצים את הבצל לקוביות קטנות. 4 מטגנים את הבצל עד להזהבה, מורידים מהאש ומקררים. 5 קוצצים ביחד את הכבדים והבצל המטוגן עד לקבלת מרקם של משחה גסה. 6 מגרדים את הביצים על התערובת, ומערבבים ביחד. 7 מתבלים במלח ופלפל שחור. המתכון באדיבות גארדן וניר צוק. >> והנה עוד מתכון מעולה של ניר צוק לשוקיים בדבש>> עוד מתכונים לראש השנה? בבקשה |