ריבת חבושיםריבת חבושים,מרקחת חבושים, דולסה דה ממבריז'ו - תקראו לה איך שאתם רוצים, העיקר שתכינו. אחרי שמצננים שומרים בכלי אטום, ואם רוצים - אפשר גם לקצוץ למרקם יותר ריבתי
רותם ליברזון
| mako אוכל
| פורסם 30/09/24 10:54
צילום: רותם ליברזון, mako אוכל
|
המצרכים :
אופן ההכנה:1 מנקים את החבושים, מקלפים, מסלקים גרעינים ופורסים לפרוסות. 2 מכניסים לסיר כבד עם סוכר, מים ותבלינים, מערבבים היטב ומבשלים על אש קטנה כשעה, עד שמתקבל צבע ענברי עז והחבושים רכים. 3 מוסיפים את מיץ הלימון, מבשלים כמה דקות ומעבירים לצינון. 4 מעבירים את החבושים לכלי מעוקר. לעמוד האינסטגרם של רותם ליברזון בתיאבון! |