עוגת דבש גבוהה ועסיסיתגם אם כבר בחרתם קינוח לערב ראש השנה, עוגת דבש אחת ככל הנראה תצטרכו להכין בחג, אז שתהיה עוגת דבש מנצחת: פשוטה, טעימה ועסיסית - אבל גם גבוהה ומרשימה. תהיו מוכנים לחלק את המתכון |
המצרכים :לתבנית בקוטר 22 ס"מ:
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-175 מעלות. 2 טורפים בקערה את הביצים והסוכר יחד. מוסיפים שמן, קינמון, דבש, תה ומערבבים. 3 מוסיפים לקערה קמח, אבקת אפייה, סודה לשתייה ומערבבים מעט לקבלת בלילה אחידה. 4 משמנים תבנית ויוצקים פנימה את בלילת העוגה. מפזרים מעליה שקדים ומכניסים לתנור ל35 דקות, עד שקיסם שנועצים בעוגה יוצא עם פירורים לחים עליו. 5 מזלפים מעל עוד קצת דבש ומגישים. לעוד מתכונים מעולים ממליצים לגלול באינסטגרם של יעל קצב או בטיקטוק המהמם שלה פרוסת עוגת דבש עסיסית | צילום: יעל קצב, mako אוכלבתיאבון! |