עוגת תפוחים בציפוי פירוריםמתכון לעוגת תפוחים-פירורים שתציל את כל התפוחים המיותמים שנותרו בקערת הפירות שלכם, ותלווה באופן מושלם את הקפה הראשון (וגם השני והשלישי) של שבת בבוקר. רוצים פרווה? אין בעיה, גם זה אפשרי
ענבל לביא
| mako אוכל
| פורסם 03/05/18 07:00
צילום: ענבל לביא, mako אוכל |
המצרכים :לפירורים:
לעוגה:
אופן ההכנה:1 לפירורים: מחממים תנור ל-170 מעלות. מערבבים במיקסר עם וו גיטרה את כל החומרים עד לקבלת פירורי בצק ומעבירים למקרר. 2 לעוגה: מנפים לקערה גדולה קמח, אבקת אפייה וסודה לשתייה. מוסיפים סוכר, שקדים טחונים ומלח ומערבבים. 3 קולפים את התפוחים, מגלענים וחותכים לקוביות של סנטימטר. >> לבלוג של ענבל – פיית העוגיות 4 יוצרים גומה במרכז החומרים היבשים, יוצקים פנימה שמן, חלב, ביצים, ברנדי ותמצית וניל וטורפים עד לקבלת תערובת חלקה. מוסיפים את קוביות התפוחים ומערבבים כך שיתפזרו בבלילה. עוגת תפוחים בציפוי פירורים | צילום: ענבל לביא, mako אוכל5 יוצקים את הבלילה לתבנית 24 ס"מ משומנת ומקומחת ומפזרים מעל את הפירורים בשכבה אחידה. אופים 50-65 דקות, עד שהפירורים מקבלים צבע זהוב יפה וקיסם הננעץ בעוגה יוצא יבש. מצננים וזוללים. |