עוגיות דבש דקיקותומה אם נגיד לכם שבעוד חצי שעה מעכשיו יכול להיות לכם ביד קינוחון מהמם לארוחת ראש השנה? מתקשים להאמין? יאללה, תבדקו אותנו: עוגיות תחרה פריכות דקות כמו נייר, שכולן זועקות חג
רון יוחננוב
| mako אוכל
| פורסם 08/09/20 07:15
צילום: רון יוחננוב, mako אוכל
|
המצרכים :כ-25 עוגיות:
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-180 מעלות. 2 מחממים את כל המרכיבים בקלחת על להבה בינונית, עד שהחמאה נמסה. מערבבים כל הזמן. >> רוצים לקבל את המתכונים הכי טובים שלנו ישירות למייל? רואים כמה דק? | צילום: רון יוחננוב, mako אוכל3 מרפדים תבנית בנייר אפייה. 4 מניחים תלוליות קטנות מהבלילה על נייר אפייה בעזרת כפית. שומרים על רווחים גדולים כי העוגיות מתפשטות באפייה. 5 אופים 7-8 דקות או עד הזהבה. 6 מוצאים, מניחים לצינון והתקשות וזוללים. לפני האפייה | צילום: רון יוחננוב, mako אוכלרון יוחננוב הוא מרצה ומנחה סדנאות בתחום הבישול והאפייה ובעל הבלוג "מבשלים ואופים עם רון יוחננוב". לעמוד האינסטגרם של רון יוחננוב בתיאבון! |