
שוקיים בדבש וייןמנה מושלמת לראש השנה (דבש, יין, עוף - שכחנו משהו?) שפשוט לא נעים כמה קל להכין אותה, אבל נעים מאוד כמה שהיא מוצלחת: שוקי עוף שנאפות בתנור עם יין שהתבשל עם תבלינים ודבש. כמה פשוט ככה מופלא![]() צילום: דודו אזולאי, יחסי ציבור |
המצרכים (6 מנות):
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-180 מעלות. 2בסיר מבשלים את היין עד לרתיחה ומוסיפים את שאר המרכיבים למעט השוקיים. ממשיכים לבשל עד לרתיחה. 3מסדרים את השוקיים בתבנית אפייה. 4מוזגים בעדינות את הנוזל שהכנו על השוקיים. 5מכסים בנייר כסף ואופים למשך 35 דקות, מסירים את הכיסוי וממשיכים אפייה למשך כ-10 דקות עד להשחמה. המתכון באדיבותגארדןוניר צוק. >> והנה גם מתכון מעולה של ניר צוק לכבד קצוץ פשוט פשוט>> עוד מתכונים לראש השנה? בבקשה![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |