שוקיים בדבש וייןמנה מושלמת לראש השנה (דבש, יין, עוף - שכחנו משהו?) שפשוט לא נעים כמה קל להכין אותה, אבל נעים מאוד כמה שהיא מוצלחת: שוקי עוף שנאפות בתנור עם יין שהתבשל עם תבלינים ודבש. כמה פשוט ככה מופלא
צילום: דודו אזולאי, יחסי ציבור
|
המצרכים (6 מנות):
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-180 מעלות. 2 בסיר מבשלים את היין עד לרתיחה ומוסיפים את שאר המרכיבים למעט השוקיים. ממשיכים לבשל עד לרתיחה. 3 מסדרים את השוקיים בתבנית אפייה. 4 מוזגים בעדינות את הנוזל שהכנו על השוקיים. 5 מכסים בנייר כסף ואופים למשך 35 דקות, מסירים את הכיסוי וממשיכים אפייה למשך כ-10 דקות עד להשחמה. המתכון באדיבות גארדן וניר צוק. >> והנה גם מתכון מעולה של ניר צוק לכבד קצוץ פשוט פשוט>> עוד מתכונים לראש השנה? בבקשה |