מחממים את התנור ל-170 מעלות
1 שמים במיקסר: ביצים, סוכר, דבש, ושמן ומקציפים לתערובת תפוחה ובהירה.
2 מערבבים קפה שחור עם מים רותחים.
3 מוסיפים לתערובת הביצים את היבשים (קמח, תבלינים, סודה לשתייה) ולסירוגין קפה שחור, ללא משקעים.
4 מערבבים עד שהתערובת חלקה וללא גושים.
5 מוסיפים את האגוזים הקצוצים.
6 מחלקים את המסה לשתי תבניות אינגליש קייק או תבנית גדולה.
7 מכניסים את העוגה לתנור שחומם מראש ל170 מעלות. אופים 35-40 דקות עד שקיסם יוצא יבש.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!
>> כל המתכונים לראש השנה