המצרכים (20 מנות):
לעוגה
לסירופ
אופן ההכנה:1 מנפים את הקמח עם אבקת האפייה והמלח. 2 מקציפים את החמאה והסוכר עד שמתקבל קרם אוורירי ותפוח. 3 מוסיפים בהדרגתיות את הדבש ותמצית הוניל תוך כדי הקצפה. 4 מוסיפים בהדרגה כף אחת מתערובת הקמח במהירות איטית. 5 מוסיפים ביצה אחת, מערבבים, אח"כ ביצה נוספת ומערבבים. 6 מוסיפים תוך כדי ערבוב את יתרת הקמח והחלב לסירוגין עד שמתקבלת עיסה אחידה. 7 מוזגים מחצית מהעיסה לתבנית ומיישרים. מפזרים מחצית מפירות היער, מוזגים את שאר העיסה ומפזרים מעל את יתרת פירות היער. 8 אופים בחום של 180 מעלות כ-30 דקות. 9 להכנת הסירופ: מערבבים יחד את כל המרכיבים בסיר קטן עד לרתיחה. 10 כשהעוגה מוכנה, בעודה חמה יש להרטיב בסירופ. הכנתם? ספרו לנו איך יצא!
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
![]() |