1 מערבבים את מרכיבי תערובת התבלינים ושומרים בצנצנת זכוכית סגורה היטב.
2 מחממים את השמנת, הדבש והחמאה בסיר על להבה נמוכה.
3 בקערה נפרדת מערבבים את כל החומרים היבשים: הקמח, תערובת התבלינים, הסוכר ואבקת האפייה.
4 מעבירים את התערובת הנוזלית לתערובת היבשה ומערבבים עד לקבלת תערובת חלקה.
5 מוסיפים את הביצים בהדרגה ומערבבים עד שכל הביצים נבלעות בתערובת.
6 יוצקים לתבנית אינגליש קייק משומנת.
7 אופים ב-160-170 מעלות 35-40 דקות.
שף קונדיטור מאיה רביבו היא ראש מגמת קונדיטוריה בדן גורמה.
>> כל עוגות הדבש
>> מתכונים לראש השנה