המצרכים :3 תבניות אינגליש קייק חד פעמיות:
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-180 מעלות ומשמנים 3 תבניות אינגליש קייק חד פעמיות. >> רוצים לקבל את המתכונים הכי טובים שלנו ישירות למייל? 2 טורפים בקערה ביצים וסוכר, מוסיפים דבש ושמן וממשיכים לטרוף. מוסיפים רסק תפוחים ומערבבים היטב. 3 מוסיפים קמח, אבקת אפייה, אבקת סודה לשתייה וקינמון ומערבבים היטב. 4 מחלקים את הבלילה בין התבניות, מפזרים שקדים ואופים כ-30 דקות, עד שקיסם שננעץ במרכז העוגה יוצא יבש. עוגת דבש ורסק תפוחים של קרן אגם | צילום: קרן אגם, mako אוכל** אפשר לקשט באבקת סוכר. |