עוגת דבש ורסק תפוחים קלה ואווריריתחיכיתם עם עוגת הדבש לרגע האחרון? הרווחתם! עוגות הדבש של קרן אגם הן קלילות להכנה ועסיסיות במיוחד (זה מה שרסק תפוחי עץ עושה לעוגה), ולמחרת? למחרת הן אפילו טעימות עוד יותר
צילום: קרן אגם, mako אוכל
|
המצרכים :3 תבניות אינגליש קייק חד פעמיות:
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-180 מעלות ומשמנים 3 תבניות אינגליש קייק חד פעמיות. >> רוצים לקבל את המתכונים הכי טובים שלנו ישירות למייל? 2 טורפים בקערה ביצים וסוכר, מוסיפים דבש ושמן וממשיכים לטרוף. מוסיפים רסק תפוחים ומערבבים היטב. 3 מוסיפים קמח, אבקת אפייה, אבקת סודה לשתייה וקינמון ומערבבים היטב. 4 מחלקים את הבלילה בין התבניות, מפזרים שקדים ואופים כ-30 דקות, עד שקיסם שננעץ במרכז העוגה יוצא יבש. עוגת דבש ורסק תפוחים של קרן אגם | צילום: קרן אגם, mako אוכל** אפשר לקשט באבקת סוכר. |