1 מחממים תנור ל-175 מעלות. בעזרת מטרפה מערבבים בקערה את החלמונים, הסוכר (50 גרם), הדבש, תמצית התה והשמן, עד ליצירת מסה אחידה.
2 מחברים יחד את הקמח, הקינמון , הציפורן , הסודה לשתייה ואבקת האפייה ומערבים לתוך שאר המסה.
3 מקציפים את הסוכר הנותר (100 גרם) והחלבונים ומקפלים לתוך שאר החומרים.
4 מוסיפים פנימה את התפוחים ומקפלים בעדינות.
5 מוזגים לתוך התבנית ואופים בחום של 175 מעלות כחצי שעה.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!
>> כל המתכונים לראש השנה