האמת? אפילו לתת צנצנת ריבת חלב ביתית, קשורה בסרט, כמשלוח מנות זה מקסים. המצרכים :לצנצנת אחת גדולה:
אופן ההכנה:1 מערבבים את החלב, הסוכר ותמצית הווניל היטב בסיר כבד עם תחתית כפולה עד שהסוכר נמס (רצוי במטרפה). 2 מביאים לרתיחה ומיד מעבירים לאש נמוכה. מוסיפים את הסודה. 3 ממשיכים לערבב במטרפה בכל 7 דקות במשך שעה, ומקפידים לא להגיע לרתיחה חזקה אלא להישאר בבעבוע עדין. 4 אחרי שעה מקפים את הקצף שהצטבר למעלה ומעבירים את ריבת החלב המוכנה לכלי זכוכית מעוקר. ** שימו לב, המסה לא מאוד סמיכה בסוף הבישול, אבל במקרר היא מסמיכה. ריבת חלב | צילום: רותם ליברזון, mako אוכללעמוד האינסטגרם של רותם ליברזון בתיאבון! |