1 טוחנים במעבד מזון את הקמח, הסוכר וקורט מלח.
>> כל המתכונים לאוזני המן
>> מתכונים לפורים
2 מוסיפים קוביות חמאה ותמצית וניל ומעבדים עד לקבלת פירורים.
3 מוסיפים את החלמונים וכף של חלב קר וממשיכים לעבד, רק עד שמתקבל כדור בצק. אם הבצק לא מתגבש מוסיפים עוד כף חלב בכל פעם.
4 עוטפים את הבצק בניילון נצמד, מועכים לפיתה עבה ומעבירים למקרר לשעה.
5 מחממים תנור ל-180 מעלות.
6 מחלקים את הבצק לשניים. חלק אחד משאירים במקרר ואת השני מרדדים על משטח מקומח היטב (בקמח ללא גלוטן כמובן) לעובי 4-5 מ"מ.
7 קורצים עיגולים ומניחים כפית מהמלית במרכז על עיגול. מקפלים לצורת אוזן המן ומהדקים מעט את השוליים. חוזרים על הפעולות עם החלק השני של הבצק.
8 מסדרים את אוזני ההמן על תבנית מרופדת נייר אפייה ואופים 10-15 דקות, עד הזהבה קלה.
9 מצננים לגמרי ואם רוצים מקשטים באבקת סוכר.