עוגיות לבבות ריבה נמסות בפהאנחנו יודעים, אוזני ההמן הן המאכל הרשמי של פורים, ובכל זאת - השנה אנחנו הולכים עם הצד האנרכיסטי שלנו ומחליפים אותן בלי להתבלבל בעוגיות חמאה עם ריבה. צנצנת אחת כזאת היא הרי משלוח מנות מושלם![]()
צילום: חנושה (בת חן שמעיה), mako אוכל
|
המצרכים :לבצק (20-30 עוגיות):
למילוי:
לקישוט:
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-180 מעלות (חום עליון-תחתון). 2 הבצק: מערבלים במיקסר עם וו גיטרה את כל מרכיבי הבצק רק עד לקבלת בצק אחיד (לא יותר!). 3 מוציאים את הבצק למשטח מעט מקומח, לשים עוד דקה ביד ומחלקים את הבצק לכדורים קטנים (כ-20 גרם לכדור). מסדרים באופן מרווח על תבנית מרופדת נייר אפייה. 4 מקמחים מעט תחתית של כוס ומשטחים מעט את הכדורים (בכל פעם מקמחים שוב). מטביעים צורת לב בעזרת ידית של כפית (ראו בסרטון). 5 ממלאים שקית זילוף בריבת תות ומזלפים ריבה לתוך השקעים בצורת הלב (מקפידים על הצורה, כדי שתישמר באפייה). 6 אופים 10 דקות - שימו לב, העוגייה נשארת לבנה גם אחרי האפייה. 7 אם רוצים, מפזרים מעט אבקת סוכר. אם רוצים, שמים בצנצנת ונותנים למישהו שאוהבים. ![]() בתיאבון!
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
![]() |