מתכונים לפורים
רעיונות למשלוחי מנות
כל המתכונים לאוזני המן
1 מחממים תנור ל-175 מעלות, מצב סטטי.
2 מערבבים במיקסר עם וו הקצפה חמאה, סוכר חום וסוכר לבן עד לקבלת קרם.
3 מוסיפים את הביצה והחלמון ומערבבים.
4 מוסיפים קמח, קורט מלח, אבקת אפייה ואבקת סודה לשתייה ומערבבים היטב עד לקבלת בצק חלק ואחיד.
5 מוסיפים את השוקולד צ'יפס ו-150 גרם מהעדשים ומקפלים לתוך הבצק עד לקבלת בצק אחיד (50 הגרם הנותרים ישמשו לקישוט מלמעלה).
עוגיות שוקולד צ'יפס ועדשים | צילום:
עדי קלינגהופר, mako אוכל
6 מרפדים תבנית בנייר אפייה ובעזרת כף גלידה קפיצית מסדרים כדורים מהבצק במרווחים שווים. מקשטים כל כדור של בצק בעדשים שהשארנו בצד.
7 אופים כ-15 דקות, או עד שהעוגיות משתטחות ומזהיבות טיפה. העוגיות נשארות רכות מאוד, רק לאחר הצינון הן יתייצבו.
8 מחכים שהעוגיות יצטננו ומעבירים לקופסה אטומה.
לבלוג של עדיקוש
לעמוד האינסטגרם המהמם שלה
בתיאבון!