מציית עוף ועשבי תיבולשוברים את הראש איך לגוון את חול המועד פסח? הנה פתרון שכולל מצות, חזה עוף ועשבי תיבול, או במילים אחרות: הגרסה המשודרגת והמשביעה בהרבה של המצה בריי
יח``צ: דודו אזולאי, משק ארצי
|
המצרכים (1 מנות):
אופן ההכנה:1 שוברים את המצות בגסות ומשרים במים 5 דקות. מסננים וסוחטים. 2 מוסיפים ביצה ומערבבים. 3 קוצצים את חזה העוף לקוביות קטנות מאוד. 4 קוצצים את הבצל ועשבי התיבול דק. 5 מטגנים את הבצל במעט שמן עד לשקיפות. מוסיפים את חזה העוף ומטגנים כ-2 דקות. מוסיפים את עשבי התיבול ומערבבים. 6 משטחים את המצות מעל העוף במחבת ומטגנים כ-2 דקות על אש נמוכה. 7 הופכים בעדינות את החביתה שנוצרה ומטגנים כ-2 דקות נוספות על אש נמוכה. * המתכון באדיבות ניר צוק למשק ארצי, מותג העופות הטבעיים.>> לכל המתכונים לפסח>> אבקת אפייה, אבקת מרק ועוד: האם זה כשר לפסח? |