1 מוציאים את קוביות האנטרקוט מהמקרר כדי שיגיעו לטמפרטורת חדר.
2 מחממים סיר קטן עם מים לבישול הבצל (אנחנו רוצים שהוא יתרכך, כדי שנוכל למלא אותו בקלות). חורצים את הבצלים עד לליבה, ומניחים אותם בסיר. מבשלים על אש נמוכה (שלא יתפרקו) 20-30 דקות ומוציאים למי קרח. מפרידים לעלים.
3 מערבבים את האורז עם העגבנייה, הפטרוזיליה, מלח, סוכר ומלח לימון (מעט, הוא דומיננטי).
4 ממלאים את פלחי הבצל באורז (שמים מעט מילוי, מכיוון שהאורז עוד יתנפח בבישול).
5 מטגנים בסיר שטוח (או במחבת שיש לה מכסה) את פלחי הבצל הממולאים ומתבלים במלח, מלח לימון וסילאן. מוסיפים מים עד כיסוי, מכסים במכסה ומבשלים על אש נמוכה כ-3 שעות, עד שהבצלים הממולאים רכים ומגיעים למרקם ריבתי.
6 מחממים מחבת ברזל עם שמן זית. מתבלים את נתחי האנטרקוט במלח ופלפל שחור גרוס, סוגרים את הנתחים כשתי דקות מכל צד ומוצאים הצדה.
7 הגשה: מניחים את נתחי האנטרקוט בצלחת. ביניהם מניחים 4-5 בצלים ממולאים, ומזלפים מרוטב הבצל ומעט שמן זית.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!
>> כל המתכונים לראש השנה