קדירת חג של כתף עגלמנה חגיגית של כתף עגל עם בצלצלים בתיבול של סילאן ולימון
אבי שטייניץ
| אדום אדום
| פורסם 06/04/14 16:29
![]()
צילום: דניאל לילה, אדום אדום
|
המצרכים :
לסלט:
אופן ההכנה:1 עוטפים את קוביות הכתף בשמן זית ומתבלים, מחממים סיר כבד וצורבים משני צדי הנתחים להשחמה, מוסיפים את היין מאדים מעט ומוסיפים את הנוזל. 2 מבשלים כשעה ורבע, מוסיפים את הבצלצלים הג'ינג'ר הסילאן וסרט הלימון. 3 מבשלים כשעתיים נוספות בתנור מחומם מראש ל- 165 מעלות או בסיר מכוסה על כיריים בלהבה נמוכה. בסיום להשלים טעמים. 4 סלט: מחממים בסיר מים עם מעט מלח, חולטים את האפונה לדקה , מסננים ומערבים עם שאר מצרכי הסלט.
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
![]() |