קינוחים לפסח
כל המתכונים לפסח
ומתכונים למימונה!
עוגת קפה סטארבקס כשרה לפסח | צילום:
קרן אגם, mako אוכל
1 מחממים תנור ל-180 מעלות ומשמנים היטב את התבנית.
2 מערבבים בקערה קמח תופח, קמח שקדים, סוכר לבן ושמן קנולה לתערובת פירורית. מוציאים כוס אחת מהתערובת ושומרים בצד.
3 מוסיפים למה שנותר בקערה ביצים ומערבבים היטב. מוסיפים שמנת חמוצה, שמנת להקצפה ווניל, ומערבבים היטב לבלילה אחידה.
4 למילוי: מערבבים בקערה קינמון וסוכר חום דביק.
5 מעבירים חצי מהבלילה לתבנית ומפזרים מחצית מהסוכר והקינמון באופן שווה. מכסים בחצי השני של הבלילה.
6 מעבירים את פירורי הבצק ששמרנו בצד לקערה של הסוכר והקינמון שנשארו ומערבבים.
7 מפזרים מעל העוגה באופן אחיד.
השכבה הקינמונית בפנים - שלמות | צילום:
קרן אגם, mako אוכל
כעבור שנייה | צילום:
קרן אגם, mako אוכל
8 אופים את העוגה 45-60 דקות, עד שקיסם שננעץ במרכזה יוצא עם פירורים לחים.
9 מקשטים באבקת סוכר ומגישים.