לא אוהב אוהב
תודה שהצבעת!
1 מחממים תנור ל-180 מעלות.
2 מכניסים למעבד מזון שקדים, אבקת סוכר, אבקת אפייה וקליפת לימון. מעבדים במהירות גבוהה לתערובת פירורית דקה, טחונה היטב.
>> עוד מתכונים לפסח
3 מוסיפים סילאן וחלבון ומעבדים לבצק מעט נוקשה ודביק.
4 מכדררים כדורים בקוטר של כסנטימטר וחצי ומניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה.
5 מועכים כל כדור בעזרת מזלג טבול באבקת סוכר לדיסקית שטוחה ועליה דוגמת פסים.
6 אופים 12 דקות. מוציאים ומניחים לעוגיות להתקרר לחלוטין. שומרים בכלי אטום.
פתח הכל סגור הכל