קרפ כשר לפסחפסח הוא כבר לא סיבה להימנע מקרפ מתוק וטעים (או מלוח וטעים, אנחנו גמישים בעניין הזה) לארוחת הבוקר, ולמרבה המזל הקרפ הכשלפ אפילו לא מצריך מרכיבים שאין בבית. אז מה כן? קבלו |
המצרכים :ל-10 קרפים:
אפשרויות לתוספות:
אופן ההכנה:1 מערבבים בקערה את מרכיבי הקרפ עד לקבלת בלילה חלקה ללא גושים. הבלילה אמורה להיות נוזלית. 2 מחממים מחבת גדולה ומרססים במעט שמן. שופכים מצקת מהבלילה במרכז. מטים את המחבת כך שהבלילה תתפזר בה בצורה אחידה. 3 ממתינים כדקה והופכים את הקרפ. מטגנים עוד דקה מהצד השני. אם אתם מרגישים שהלהבה חזקה מדי הנמיכו את האש. חוזרים על הפעולה עד שהבלילה מסתיימת. ממליצים לגלול בטיקטוק של יעל קצב לעוד מתכונים מעולים קרפ כשר לפסח | צילום: יעל קצב, mako אוכל** אפשר להגיש את הקרפים מגולגלים עם תוספות או ממרחים שאוהבים, אפשר לקבל לארבע כמו בסרטון ואפשר להגיש כערמה, ושכל אחד ירכיב לעצמו מנה. |