לזניית מצות טעימה ממשלזניה לא הייתה מהמאכלים הראשונים שקפצו לנו לראש כשחשבנו על אוכל כשר לפסח, כי בכל זאת, פסטה. עד שבאה מיס פטל ועזרה לנו להיפטר מהקיבעון הזה. מה נאמר, יצאה לזניה פצצה
שרית נובק - מיס פטל
| mako אוכל
| פורסם 13/04/20 07:00
צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל
|
המצרכים :
לרוטב העגבניות:
ללמעלה:
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-170 מעלות. 2 מכינים רוטב עגבניות (לחלופין, אפשר להשתמש ברוטב קנוי): מערבבים עגבניות מרוסקות עם פפריקה, מלח, פלפל, שמן זית ובזיליקום או אורגנו. 3 מערבבים גבינה לבנה עם מוצרלה, ביצים, מלח ופלפל. 4 מניחים מצה רטובה בתבנית, ומורחים עליה רוטב עגבניות. שופכים מחצית מתערובת הגבינה ומניחים מצה נוספת. בקרו בבלוג של שרית - Misspetel רוצים לקבל את המתכונים הכי טובים של "אוכל טוב" למייל? 5 מורחים שוב רוטב ועליו גבינות, ומכסים במצה השלישית. 6 מורחים עוד שכבה של רוטב עגבניות וזורים מוצרלה מגוררת. 7 אופים חצי שעה, עד שהלזניה שחומה ומבעבעת.
|