נשיקות לימון-ג'ינג'רפסח בלי נשיקות זה כמעט כמו פסח בלי מצות. הפעם בגרסה מרעננת בעלת ניחוח לימוני וטעם מיוחד של ג'ינג'ר
צילום: אסתי רותם, mako אוכל
|
המצרכים :
אופן ההכנה:1 מניחים את כל החומרים בבן מארי (קערה הניצבת מעל סיר ובו מים רותחים). יש להקפיד שהקערה לא תיגע במים. מערבבים היטב עד שהסוכר נמס והתערובת חמה למגע. מסירים מהאש. >> הנה עוד עוגיות לפסח>> הנה עוגות לפסח>> והנה כל המתכונים2 מעבירים לקערת המערבל ומקציפים במהירות גבוהה 10 דקות. מתקבל קצף דביק ויציב מאוד. 3 בעזרת שקית זילוף בעלת פתח בקוטר 1 ס"מ (אפשר להשתמש בצנטר חלק או פשוט לגזור פתח בשקית), מזלפים נשיקות קטנות על גבי נייר אפייה או משטח סיליקון. מניחים ל-20 דקות. 4 מייבשים את הנשיקות בתנור בחום של 75 מעלות במשך שעתיים וחצי, רצוי עם מאוורר פנימי (טורבו). מכבים את התנור ומשאירים בו את הנשיקות עד שהן מתקררות. |