גלילות מצה עם תפוחי אדמהיש נשנושים מפנקים שאנחנו מפרגנים לעצמנו רק פעם בשנה. הגלילות האלה, עם מילוי תפוחי אדמה ובצל, קריספיות מבחוץ ורכות מבפנים, הן תענוג מיוחד ששמור לפסח. נסו ותתמכרו
צילום: istockphoto
|
המצרכים (6 מנות):
אופן ההכנה:1 מרטיבים את המצות קלות ונזהרים לא לשבור אותן. מכסים במגבת למשך כ-15 דקות. 2 מרתיחים מים בסיר, חותכים את תפוחי האדמה לקוביות, מבשלים עד להתרככות (20-30 דקות) ומסננים. 3 מטגנים את הבצל ומוסיפים מלח ופלפל. מוסיפים את הבצל לתפוחי האדמה ומרסקים לפירה. 4 חוצים את המצות, ממלאים כל חצי במלית תפוחי האדמה ומגלגלים לרול. 5 טובלים בביצה הטרופה ומטגנים בשמן בגובה של 2 ס"מ כדקה מכל צד. * את גלילות המצה של נוני ועוד אלפי מנות נוספות ניתן להזמין באתר הבשלנים יאמי
|